Carita Geuleuh

hiji waktu kuring naek mobil beus (bus) maksudna mah hayang balik ka lembur rek ngalongokan indung jeung nini di kadungora garut geus aya dua tauna teu papanggih. dijalan da maklum duitna ngan pas pasan kapaksa naek beus ekonomi anu ngeteng sok loba eureun diunggal pengkolan neangan panumpang.

diparapatan jalan purwakarta reg mobil beus teh eureun nungguan panumpang cenah, atuh kabeh teh narungguan heula teu lila mobil beus terus pinuh wae, loba panumpang na ti mimiti budak leutik nepi ka aki aki jeung nini, geus sagala rupa bangbauan meni eungap karasana, geus mah bau minyak angin, tambah minyak seungit paranti ngamandian mayit nepi keun ka bau kesang katambah aya anu hitut teu ngaku deuihan.

Dasar supir beus mah sok pikasebeleun pisan, salila lila panumpang ngadagoan meni teu elol elol duka teuing kamana, cenah ceuk informasi ti satlantas mah eta sopir teh keur sare cenah da tunduh, ngan duka teuing sare dimana di unggal hotel geus di teangan oge teu kapanggih.

kusabab lila nungguan, teu kungsi lila kadenge ibu ibu bangun anu seu’eul ngan owak owek wae, sigana mah moal lila terus utah, bener weh salakina sigana mah sibuk muka kantong palastik ngawadahan utah pamajikana…kuring oge meni kabawa seueul ningalina oge.

maklum urang lembur, belewer weh palastik utah teh dialungkeun liwat jandela beus, bari teu ningali ka luar, na atuh eta palastik teh lagrag pas kana lahunan jelema anu rada kurang hideng anu keur diuk di sisi jalan, terus dibuka ku manehna……teu mikir deui eta eusina terus di suruput bangun anu nikmat pisan…..eta jelema terus hudang bari ningalian ka jero mobil beus alagag euleugeug.. terus ngomong ” aya keneh teu bubur hayam na ….?wwweeekkkkk….. atuh kontan panumpang arutah kabeh……dasar pikageuleuheun kuring anu nyaritakeuna oge jadi hayang utah…….

Dipublikasi di Uncategorized | Meninggalkan komentar

Kakek Petualang

Dipublikasi di Uncategorized | Meninggalkan komentar

ARANEH

anehnya dimana ya…?

Dipublikasi di Uncategorized | Meninggalkan komentar

ANAK JOROK

Dipublikasi di Uncategorized | Meninggalkan komentar

Plat Nomor Unik

H45IM

unik ga ya?

Dipublikasi di Uncategorized | Meninggalkan komentar

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!

Dipublikasi di Uncategorized | 1 Komentar